« Back to FrontPage

0.3.Autentificarea utilizatorilor in aplicatie si interfata grafica

Utilizatorul se poate autentifica in aplicatie fie prin semnatura mobila, fie prin semnatura digitala.

Daca utilizatorul are semnatura mobila introduce numarul de telefon in zona de semnatura mobila din imaginea de mai sus si acceseaza butonul Expediaza. Pe baza unui mesaj pe care il primeste pe telefon se face autentificarea in aplicatie. Daca numarul introdus nu are semnatura mobila, cand utilizatorul acceseaza butonul Expedieaza, sistemul afiseaza mesajul de eroare din imaginea de mai jos: 

Daca utilizatorul are semnatura digitala acceseaza butonul Mold Sign din imaginea de mai jos:

Pe baza certificatului digital pe care il are utilizatorul se face autentificarea in aplicatie. Daca certificatul digital nu e incarcat sau instalat corect, in momentul in care utilizatorul acceseaza butonul Mold Sign apare mesajul de eroare din imaginea de mai jos:

Daca autentificarea se face cu success apare imaginea de mai jos. In cazul in care utilizatorul are mai multe roluri in cadrul aplicatiei, aplicatia va recunoaste automat rolul corespunzator pentru a lucra in aplicatie in momentul autentificarii

Schimbarea rolului utilizatorului se face pur si simplu prin logarea cu username si parola unui alt user, drepturile aferente asignandu-se automat la relogare. 

 

Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.
Comments
No comments yet. Be the first.