Pagina cu numele din titlu efectiv listeaza cererile aferente transportatorului logat, adica toate cererile trimise de acesta de-a lungul timpului. Se executa click stanga pe oricare din ele pentru vizualizare si se poate si descarca cererea sub forma de fisier pdf.

Structura de foldere si fisiere porneste de la folderul radacina care este de forma Transportator [IDNP/IDNO] dupa care urmeaza nivelul anului (de ex 2015), ca in figura urmatoare. Apoi urmeaza nivelul tipului de formular (Cerere / Dare de seama -> DDS).

In paginile paginile descrise in imaginile urmatoare se ajunge dand click  pe transportatorul listat.Dand click pe anul vizat se obtine o imagine asemanatoare cu urmatoarea, in care sunt 2 subfoldere maxim, in functie de crearea sau nu a unor cereri de dare de seama. In orice caz se creeaza 2 subfoldere maxim, in functie de crearea sau nu a unor cereri de dare de seama. Se creeaza un folder denumit Cerere in momentul in care se trimite un formular de Cerere de autorizatii. Apoi, in functie de momentul in care se trimite o cerere de dare de seama, se creeaza si folderul DDS.

Dand click stanga pe unul din foldere, sa zicem de exemplu pe Cerere, se observa subfolderul corespunzator unei singure cereri, denumit dupa sablonul Cerere [Data] [OraMinut] de exemplu Cerere 20150928 0335 ca in figura de mai jos:

Mai jos in imagine se poate oberva icon-ul specific fisierelor pdf care poate fi selectat cu un click stanga, astfel devenind disponibila functionalitatea de descarcare a fisierului pdf aferent cererii.

 

Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.
Comments
No comments yet. Be the first.