In pagina cu titlul de mai sus transportatorul logat poate efectua plati in avans in contul sau la ANTA; astfel se previne efectuarea unei comenzi M-Pay in momentul trimiterii unei cereri de autorizatii.

Ulterior apasarii butonului Plata in avans transportatorul este redirectionat automat catre site-ul intermediar al platii si anume MPay. 

Aici dupa introducerea sumei dorite spre transfer (in contul ANTA) in campul corespunzator utilizatorul trebuie sa apese butonul ACHITA spre a-si putea alege metoda de plata in pagina urmatoare. Din punctul acesta este optiunea fiecarui transportator cum plateste banii (card bancar obisnuit, internet banking, terminale de plata sau numerar – la ghiseele bancilor sau terminale de de plata).

Dupa efectuarea platii, adica dupa ce suma a ajuns in contul ANTA si transportatorul are suficienti bani in acest cont ca sa achite o factura aferenta unei cereri, acesta poate sa completeze formularul de cerere si sa il trimita catre ANTA. Conditia de suficienti bani in cont este indeplinita in acest moment, ramanand doar aspectul indeplinirii altor conditii de business de catre transportatro, pentru a i se aproba cererea.

Procesul continua deci cu aprobarea / respingerea cererii. In cazul afirmativ, se emit autorizatiile si factura corespunzatore cererii iar transportatorul trebuie sa vina sa ridice autorizatiile eliberate. Dupa ce le utilizeaza (sau nu), transportatorul trebuie sa vina sa le returneze (a se vedea functionalitatea de returnare autorizatie – indiferent in ce stare sunt acestea).

 

Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.
Comments
No comments yet. Be the first.